BE trekker: ombouwing naar BE/CE-trekker

Ombouwing van chassis - cabine naar BE/CE-trekker

A&C Noyens NV doet de ombouwing en homologatie van verschillende merken chassis-cabine naar BE/CE-trekker. Deze kunnen uitgevoerd worden met of zonder luchtvering, mooi en strak gelijnde zij - en dakspoiler, ..

Europese goedkeuring
Wilt u uw voertuig ook in het buitenland inschrijven? Geen probleem, sinds kort heeft A&C Noyens NV een Europese goedkeuring verkregen op hun eigen merk van BE/CE-trekker (Noyens). Dit is een ombouwing van een Renault Master chassis cabine en is verkrijgbaar in enkele cabine (MasTrek-E) en dubbele cabine (MasTrek-D) uitvoering met tal van optie mogelijkheden.

betrekker1    betrekker2Voor de inschrijving in België is er geen wachttijd meer met homologatieprocedure, met het attest dat A&C Noyens NV levert kan men onmiddellijk naar de technische controle gaan zodat u dezelfde dag al met uw voertuig op de openbare wegen kan rijden.

Voor meer informatie: info@noyens.be Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of +32 (0) 14 23 33 43

Enkele referenties..

{AG}BEtrailer - ombouwing{/AG}

Onze openingsuren

OPENINGSUREN

Ma - Vrij:    8.00 - 18.00
Zaterdag:   8.00 - 12.00

Gesloten tijdens:
»zon -en feestdagen
»zaterdagvoormiddag in de maanden juli & augustus

Social media

Contacteer ons

A&C Noyens NV
Lammerdries-Zuid 16H
B-2250 Olen
Industriezone ENA 23 Zone 3
nummer 3885

T: + 32 (0) 14 23 33 43
F: + 32 (0) 14 23 33 44
info@noyens.be
www.noyens.be

 

europese registratie

Locatie A&C Noyens NV

bedrijf