Medische wagens

Medische onderzoekswagen toepasbaar met verschillende mogelijkheden

Als constructeur van aanhangwagens en carrosseriebouw maken wij van begin tot einde onze medische wagen. Van chassisbouw voor onze trailers tot de afwerking in de kleinste details. Deze worden volledig in samenspraak met u ontworpen en gebouwd.

Rijbewijs
Heeft uw personeel niet allemaal hetzelfde rijbewijs, geen probleem. Wij bouwen medische wagens als vrachtwagen (C) , oplegger (C+E) of als BE combinatie (ombouwing naar trekker + trailer) (B+E).

Onze BE trailers en BE trekker (merk Noyens) zijn voorzien van Europese typegoedkeuring wat maakt dat u deze zeer snel kan gebruiken zonder lange wachttijd van bijkomende homologatieprocedure.

Verwarming / airco
Voor de aangename klimatisatie voorzien we in al onze medische wagens verwarmings - en airco systemen alsook de herstelling hiervan.

Batterijsysteem
De capaciteit van de batterijen is op elk ogenblik op te volgen via een kleuren touchscreen dat zich in de wagen bevindt. Hierop zijn alle waardes af te lezen van heel het systeem die nodig zijn voor een goedewerking. Alle waardegegevens (wall-aansluiting, batterijen, zekeringen,..) zijn ook vanop afstand op te volgen via GSM als op PC., zodat u zeer snel kan worden verder geholpen bij eventuele storingen.

Vorstbeveiliging
In de winterperiode komt u nooit voor verrassingen te staan met bevroren watertanks. Alle leidingen zijn voorzien van een vorstbeveiligingslint die dit voorkomt.


Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij samen met u naar de beste oplossing kunnen zoeken.

 

 

Onze openingsuren

OPENINGSUREN

Ma - Vrij:    8.00 - 18.00
Zaterdag:   8.00 - 12.00

Gesloten tijdens:
»zon -en feestdagen
»zaterdagvoormiddag in de maanden juli & augustus

Social media

Contacteer ons

A&C Noyens NV
Lammerdries-Zuid 16H
B-2250 Olen
Industriezone ENA 23 Zone 3
nummer 3885

T: + 32 (0) 14 23 33 43
F: + 32 (0) 14 23 33 44
info@noyens.be
www.noyens.be

 

europese registratie

Locatie A&C Noyens NV

bedrijf