Paardenvervoer

Paardenvervoer

A&C NOYENS N.V. - PAARDENVERVOER

Bij A&C Noyens N.V. kunt u terecht als u op zoek bent naar een paardentransportmiddel of voor het renoveren van uw paardenvrachtwagen of trailer. Bij het gebruik van een vrachtwagen met laadbak kan u zelfs tot 8 paarden vervoeren. Deze paardentrucks kunnen worden ingericht met leefruimte, aparte plaatsen om uw koets en paarden te stallen. Bent u in het bezit van een BE-rijbewijs, dan bieden wij u onze BE-horsetrailer aan. Al onze paardenvrachtwagens en BE-trailers kunnen in overleg naar uw wensen worden gemaakt.

Bent u een particulier of zelfstandige en heeft u nog een 2e hands paardenvrachtwagen, BE-trailer of aanhangwagen staan en wilt u deze opnieuw renoveren? Danhelpt A&C Noyens u hier graag bij verder door de ombouwing te doen.

Of bent u handig genoeg om uw paardenlaadbak,aanhangwagen of BE-trailer zelf in te richten, dan bieden wij voor de doe het zelfbouwers een heel gamma aan van onze carrosseriebouwonderdelen in ons magazijn waar u elke dag terecht kunt. Dit kan gaan van schuiframen,gasdrukveren tot voor u op maat gemaakte paardenschotten. Ook elektrische en hydraulische onderdelen kan u bij ons kopen.

Indien u nog vragen heeft kan u ons vrijblijvend contacteren.
Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

 

Onze openingsuren

OPENINGSUREN

Ma - Vrij:    8.00 - 18.00
Zaterdag:   8.00 - 12.00

Gesloten tijdens:
»zon -en feestdagen
»zaterdagvoormiddag in de maanden juli & augustus

Social media

Contacteer ons

A&C Noyens NV
Lammerdries-Zuid 16H
B-2250 Olen
Industriezone ENA 23 Zone 3
nummer 3885

T: + 32 (0) 14 23 33 43
F: + 32 (0) 14 23 33 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.noyens.be

 

europese registratie

Locatie A&C Noyens NV

bedrijf