Promostreamer bij Gate15 take off Antwerpen

Promostreamer van A&C Noyens NV werd ingezet bij Gate15 in samenwerking met TakeOffAntwerp, organiseerde ze een avond rond student entrepreneurship om de Antwerpse studenten wegwijs te maken in het ondernemersschap.
Deze promostreamer (promotie aanhangwagen) werd ingezet als mobiele podium om de leerlingen / toekomstige ondernemers toe te spreken.

{AG}nieuws_promostreamer gate15{/AG}

Gesloten laadbak voor glastransport

Gesloten laadbak uitgerust voor het transport van glas. Extra opslagruimte vooraan boven cabine vrachtwagen. Op maat vervaardigde port bagage met opsteekrol + loopplank van aluminium traanplaat.
Met deze bovenbouw voor glasvervoer heeft onze klant een maximaal benutbare ruimte zowel inwendig als uitwendig tegen de zijkanten om zijn glas op een efficiënte en veilige manier te transporteren.

{AG}nieuws_901850{/AG}

Vlakke plateau voor transport paletten

Deze vlakke open laadvloer kan volledig benut worden voor het transporteren van houten paletten. Zijdelings zijn verzonken vloerankers aangebracht in het omramingsprofiel zodat onze klant veilige en gemakkelijk zijn lading op een correcte manier kan vastsjorren. Vooraan is de cabinebescherming voorzien van draadnet zodat de achteruit steeds volledig kan benut worden.

{AG}nieuws_901854{/AG}

Clickloader met gesloten opbouw

Maximaal laden met rijbewijs B+E doe je het best met onze clickloader. Deze compacte combinatie tussen BE-trekker en BE-trailer geeft je het ideale rijcomfort en wendbaarheid op nauwe plaatsen. Met voorziening van laadlift en zijdeur in de gesloten opbouw is het makkelijk en veilig laden en lossen van uw goederen verzekerd. Deze BE-combinatie is vrijgesteld van kilometerheffing en tachograaf* waardoor het extra voordelen biedt.

{AG}nieuws_clickloader gesloten opbouw{/AG}

Onze openingsuren

OPENINGSUREN

Ma - Vrij:    8.00 - 18.00
Zaterdag:   8.00 - 12.00

Gesloten tijdens:
»zon -en feestdagen
»zaterdagvoormiddag in de maanden juli & augustus

Social media

Contacteer ons

A&C Noyens NV
Lammerdries-Zuid 16H
B-2250 Olen
Industriezone ENA 23 Zone 3
nummer 3885

T: + 32 (0) 14 23 33 43
F: + 32 (0) 14 23 33 44
info@noyens.be
www.noyens.be

 

europese registratie

Locatie A&C Noyens NV

bedrijf